Popis výrobku
Víno naturálně ošetřeno, nečířeno, přesto svoji kvalitou zapadá do prostředí velkých vín s vytříbenou chutí a zralostí. Mohutné a strukturované tělo, plné taninů, které se postupně přeměňují na vyzrálé a smetanové, dává ochutnat velikost francouzských vín a ukazuje, jak je Moravské víno bohaté a různorodé. V chuti jsou vyzrálé tóny ovoce a mohutnosti Cabernetové odrůdy. Velmi vhodné pro snoubení s masem a delikátními pokrmy, kde se potkává plnost a struktura daného pokrmu s kulatostí a komplexností vína, dochází zde k harmonii, kterou ocení každý gurmán. Pokud rádi archivujete vína, toto víno můžete uložit ke střednědobému zrání 5-10 let. Vhodná teplota pro servírování je 15°C. Víno obsahuje minimum přidané síry, pro uvolnění maximální chuti a vůni.